Sport Canine Sportegyesület
Kik vagyunk?

Kik vagyunk?

Kis csapatunk 2021 év végén döntött úgy, hogy sportegyesületet hoz létre, hogy aktívan segítsük azokat a sportokat, amelyeket magunk is űzünk. Tagjaink közül van, aki Obedience, Rally Obedience, IGP, Hoopers, illetve egyéb sportokban jeleskednek. Elsősorban ezekre a sportokra koncentrálunk, de nyitottak vagyunk az új dolgokra.

2022-ben egy másik szervezet segítségével, a HMC-vel közösen rendeztünk Obedience versenyeket, és vizsgákat. A Rally Obedience versenyeinket, lévén, hogy még nem FCI-s sport önállóan tudtuk lebonyolítani. Terveink között szerepel Hoopers verseny, továbbá különböző szemináriumok, workshopok szervezése a fenti sportokkal kapcsolatosan.

Mottónk a ” Sportoljunk együtt!” pontosan meghatározza a céljainkat, a fő mozgatórugóját a csapatnak. Szeretnénk ha a rendezvényeinken mindenki jól érezné magát, és azon túl, hogy a sportolók ott vannak, részt vesznek, majd haza mennek egy egymást segítő közösség létrehozása a cél. Egy közösség, ahol az emberek kérdezhetnek, segítséget kérhetnek, megoszthatnak tapasztalatokat…stb. Mivel mi magunk is sportolunk, és versenyzünk szívesen osztjuk meg mi is saját tapasztalatainkat, beszélgetünk, sztorizgatunk egy-egy rendezvényen. Nyitottan állunk a hozzánk intézett kérdésekhez legyen az képzéssel, vagy akár az életmóddal kapcsolatos.

Minden csatlakozni vágyót szívesen látunk…sportoljunk együtt!

Sport Canine Sportegyesület

1157 Budapest, Páskom park 4. V/32

adószám: 19321170-1-12

Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. 11713218-21458525